Welke wijn waarbij
Een bijdrage geleverd aan het boek van Hubrecht Duijker.
Het boek ‘Welke wijn waarbij’ geeft voor veel gerechten passende wijnsuggesties, op basis van slechts enkele praktische regels en tips.
Wilt u antwoord op de vraag wat de invloed is van het gebruik van verschillende glassoorten, de temperatuur, de leeftijd?
Of wilt u weten wat het verschil is tussen een kurk of schroefdop?
Wilt u meer weten over de wijnen uit traditionele landen, zoals Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Griekenland?
Of leert u liever over de nieuwe wereld, zoals Zuid-Afrika, Amerika, Chili, Argentinië, Australië of Nieuw -Zeeland?
Welke wijn past bij welk gerecht?
Wanneer is een wijn “op dronk”?
Hoe proeft u nou eigenlijk?
Dan bent u bij mij aan het juiste adres.
Graag verzorg ik voor u de ideale workshop of masterclasses voor personeel, familie of relaties!
“Met veel passie organiseer ik sinds jaar en dag wijn & spijs avonden voor een verscheidenheid aan liefhebbers van wijn.”
Een bijdrage geleverd aan het boek van Hubrecht Duijker.
Het boek ‘Welke wijn waarbij’ geeft voor veel gerechten passende wijnsuggesties, op basis van slechts enkele praktische regels en tips.
Auteur van het onderdeel ‘gastronomie’ van het bronnenboek voor zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw en leidinggevende restaurant van uitgever Edu’Actief Tendens.
Auteur van het onderdeel ‘gastronomie’ van het bronnenboek voor zelfstandig werkend kok en leidinggevende keuken, Resiba deel 3 van uitgever Edu’Actief Tendens.
Mede-initiator van Breda kookt waarvoor ik een groot aantal Bredase speciaalzaken benaderde, die zich in dit boek presenteren.
Dit is bovenal een erg leuk en gevarieerd kookboek, met maar liefst 66 recepten en wijnsuggesties.